Адрес и Контакти
- гр. София ул. Селимица 14
- 0877 *** *** 0878 *** ***
-
- Понеделник до Събота
- 10:00 - 17:00
- Неделя
- Почивен Ден
В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.
Офертата, която разглеждате в момента е за гр. София
• Валидност на ваучера: до 31 Октомври 2017г.
• Няма да се приемат поръчки за периода : 27 Септември до 2 Октомври
• Цена на доставката в рамките на гр. София между 3 и 7лв - уточнява се при поръчката.
• Сертификат се издава при поискване от клиента.
• Работно време за подаване на заявки: Понеделник - Събота: от 10:00 до 17:00 часа, Неделя - почивен ден.
• Работно време за издаване на поръчаните продукти: Понеделник - Събота 09:30 до 20 часа, Неделя - почивен ден.
• Събота и неделя няма да се издават заявки.
• След закупуване на ваучер е необходимо да се направи заявка за изпълнение на поръчката, на посочения в контакти телефон от 10:00 до 17:00 часа минимум 2 дни предварително за гр. София, а за клиенти от други населени места поне 3 дни предварително, като се уточнява за какъв продукт е закупен ваучера.
• В случай, че е направена поръчка и изделията не са взети в уговорения ден, ваучерът се счита за използван.
• Ваучерът изисква задължителна предварителна заявка за приготвяне на желания продукт, не се приемат ваучери без направена заявка.
• Готовите продукти могат да се взимат от адрес в гр. София: жк В. Левски, ул. Селимица 14 - Работилница за вкусотии Рави и гр. София, ул. Оборище 88 - Сладкарница Орхидея.
• Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
• Важно! Не всеки дизайн погача може да се изработи от 1 или 3 кг. (най-малкия и най-големия размер). За информация на посочените в контакти телефони.
• Възможна е доставка срещу доплащане в зависимост от адреса спрямо цеха на Работилница за вкусотии Рави.
Работилница за вкусотии Рави е създадена през 1994 г. като семейна фирма. В началото започва своята дейност в хлебопроизводството. Първите години след създаването произвежда само няколко вида хляб (ръчно производство) на жарови пещи. 1998 г. започва производство и на тестени закуски. През годините произвежда козуначни изделия само по традиционните празници. Преустановява производството на хляб през 2000 г. поради голямата пренаситеност на пазара и се насочва към производство само на тестени закуски. По това време се помещава в наето помещение и произвежда около 15-16 вида закуски. Поддържа няколко училища в град Ловеч със закуски, като една от първите фирми стартирали програмата "Закуска с топло мляко" в учебните заведения. През лятото на 2005 г. закупува голямо помещение в приземния етаж на масивна сграда и започва изграждане на собствен цех за тестени изделия, който пуска в експлоатация на 5-ти януари 2009 г. Именно тогава започва проучване и предлагане на пазара на няколко вида козуначни изделия, така през цялата година не спира да обновява своя асортимент. От април месец 2012 г. фирмата стартира производство и разпространение на продуктите си в София със собствен цех и продажба в търговската мрежа.
Абонирайте се безплатно и ще ви изпращаме актуалните ни промоции по e-mail.